MISSIE & VISIE

Bert Heeren is een onafhankelijke en objectieve operationele manager welke zijn sporen heeft verdiend in vele projecten en verbeteringstrajecten waarbij tijdens de implementatiefase het begeleiden van personen een belangrijk onderdeel is voor een succesvolle afronding.

Het is de missie van Bert om mensen volledig vanuit hun unieke kracht en waarde te laten functioneren en hen te helpen in het maken van keuzes en het nemen van besluiten om gewenste doelen te bereiken. Hij gelooft in het zelfsturend vermogen van de mens.

In zijn werk betekent dit dat Bert als interim manager de kwaliteit bezit om organisaties te begeleiden in een verandertraject zodat zij commercieel en duurzaam kunnen ondernemen.

Visie van Bert is dat hij als coach werkt vanuit de overtuiging dat ieder mens de kwaliteiten bezit om zijn eigen wensen te kunnen realiseren en dat echte veranderingen van binnenuit de mens komen. Het vereist lef en daadkracht om naar jezelf te kijken. In zijn rol als coach functioneert Bert als spiegel die men soms nodig heeft om zichzelf goed te kunnen zien.