Project omschrijving

Managing Partner | iParking Schiphol Valet Services

januari 2013 – juli 2014 Schiphol

Als managing Partner verantwoordelijk voor het logistieke proces van iParking, new business development, IT, website, social media en contact voor zakelijke klanten.

iParking Valet Service Schiphol biedt de mogelijkheid om auto’s van reizigers bij aankomst op Schiphol Airport over te nemen. Zodra clienten terugkeren van hun reis zorgt iParking Schiphol ervoor dat de auto weer klaar staat voor de vertrekhal. Aansluitend kan men comfortabel en efficiënt hun reis vervolgen.

Betrouwbaar en veilig valet parkeren bij iParking. iParking is de partner als het aankomt op valet parkeren. iParking biedt 24/7 een excellente service.

Het team van iParking bestaat uit goed opgeleide, servicegerichte, betrokken en ervaren professionals waarop men kan rekenen. Bij iParking staat de klant, dienstbaarheid, kwaliteit, transparantie en betrouwbaarheid voorop.

iParking onderscheidt zich van andere valet aanbieders doordat zij zich realiseren dat ze aan het begin en eind van de reiscyclus staan en begrijpen dat ze met een vlotte, correcte, tijdige en vriendelijke serviceverlening een positieve bijdrage leveren aan de reisbeleving van Schiphol reizigers.